imkanlar
Haz 2020
LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLER İÇİN İTÜ SANAYİ ARAŞTIRMACI YETİŞTİRME PROGRAMI PROJESİ 2020 BAŞVURULARI (İTÜ-AYP-2020)

T.C. Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından desteklenen ve İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülen ve ‘Enerji Teknolojileri’, ‘Savunma, Havacılık ve Uzay Teknolojileri’,‘Bilgi ve İletişim Teknolojileri’ alanlarında lisansüstü düzeyde araştırmacı yetiştirmeyi hedefleyen İTÜ Sanayi Araştırmacı Yetiştirme Programı Projesi (İTÜ-AYP) için 2020 yılı proje başvuruları 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru koşullarını sağlayan lisansüstü öğrencilerin, tez danışmanları ile birlikte doldurmaları gereken proje başvuru dosyasını; İTÜ Rektörlüğü Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi’ne belirlenen başvuru süresi içerisinde iletmeleri gerekmektedir. Programa ait başvuru koşulları, uygulama esasları ve başvuru için gerekli belgelere http://bap.itu.edu.tr/i-tu-ayp bağlantısı üzerinden ulaşılabilir.

İlgili Kişi: Prof. Dr. Lale TÜKENMEZ ERGENE
İTÜ-AYP Proje Yürütücüsü